Liveband, muziek, band, feest, bruiloft, dorpsfeest, festival, kermis, betaalbaar.

U boekt 4 ervaren muzikanten die allemaal kunnen zingen.

 

Wat boek ik?

U boekt 4 ervaren topmuzikanten met een breed en uitdagend repertoire. Door deze combinatie kunnen de sets bij elk optreden worden aangepast aan de situatie en het aanwezige publiek. Hiermee onderscheidt Shoreline zich van veel andere coverbands.

Standaard beschikt de band over een geluid- en lichtinstallatie die volstaat voor een zaalcapaciteit van 300 personen. Indien nodig kan dit worden uitgebreid voor grotere zalen, feesttenten, festivals of pleinen.

Shoreline speelt 3 sets van ongeveer 45 minuten, binnen een periode van 4 uur. In de pauzes verzorgt de band passende pauzemuziek.


 
 

Geluid & licht

Shoreline beschikt over een compacte licht- en geluidsinstallatie die volstaat voor een zaalcapaciteit van 300 personen.

 

Pauzemuziek

Tussen de sets door kan Shoreline passende pauzemuziek verzorgen die perfect aansluit op het brede repertoire van de band.

 
 

Soundservice

Indien u Shoreline samen boekt met een artiest of DJ, dan kan deze in overleg worden aangesloten op de installatie van de band.

 

Boeken

Shoreline boeken voor uw feest, kermis, bruiloft of horeca-bedrijf? Vul dan het contactformulier in of neem contact op met Ton Vendel. Natuurlijk kunt u Shoreline ook boeken via uw vertrouwde boekingskantoor.

E-mailadres: info@shoreline-online.nl

 
 

Neem contact met ons op

Velden met een * zijn verplicht